Tervetuloa Hevostellaan! Verkkokaupan tilausten toimituskulut 6,50, ilmainen toimitus yli 95 e tilauksiin!

Nopea toimitus 1-4 päivää! (Poislukien tilaustuotteet, joiden kohdalla toimitusaika lukee erikseen)

Satulansuojus QHP, eri värejä
Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä Satulansuojus QHP, eri värejä

Satulansuojus QHP, eri värejä

QHP
29,90 €
Sisältää alv. 24 %

Satulansuojus, jonka päällinen on vettähylkivä ja jonka sisäpuolella on fleecevuori

Saatavuus 3 kpl

QHP:n satulansuojuksen päällinen on vettähylkivää kangasta ja sisällä on fleecevuori. Paksu suojus suojaa satulaa hyvin ja ison kokonsa ansiosta suojus sopii lähes satulaan kuin satulaan.. Suojuksen reunassa on kiristysnyöri, jonka avulla sen saa säädettyä satulaan sopivaksi. Suojuksessa on myös kaksi leveää lenkkiä, joiden alle satulavyön saa kätevästi. Lenkkien alta saa kätevästi esiin jalustinhihnat, joten suojusta voi käyttää myös ratsastaessa suojaamaan satulaa sateelta.

Maksimoi satulasi suoja yhdistämällä suojus jalustinpusseihin, ks. kohta Liittyvät tuotteet!

Arvostelut 5 1 arvostelu
Satulansuojus
Kävelemme pikkutallilltamme isomman tallin maneesiin säässä kuin säässä. Tämä satulansuojus aivan ehdoton; pysyy hyvin paikallaan ja hylkii todellakin vettä:) Ja jos haluaa selästä käsin mennä, saa jalkkarit pujotettua kuitenkin käyttöön.