Tervetuloa Hevostellaan! Verkkokaupan tilausten toimituskulut 6,50, ilmainen toimitus yli 95 e tilauksiin!

Nopea toimitus 1-4 päivää! (Poislukien tilaustuotteet, joiden kohdalla toimitusaika lukee erikseen)

Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob
Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob

Wahlsten Rosegold suitset pullback-turparemmillä ja supergrip-ohjilla, koko cob

Wahlsten
129,00 €
Sisältää alv. 24 %

Laadukkaat mustat suitset, joissa ruusukullan väriset soljet ja kaunis, ruusukullan värisillä kivillä koristeltu otsapanta. Mukaan tulee supergrip-ohjat.

Saatavuus 1 kpl

Näyttävät nahkasuitset ruusukullan ystäville. Kaareva otsapanta on koristeltu ruusukullan värisillä kivillä ja sen sisäpinta on pehmeää nahkaa. Niska- ja turpahihnojen ergonominen muotoilu sekä pehmeä toppaus tekevät suitsista erittäin miellyttävät käyttää. Turpahihnan leveys on 5 cm ja se sekä kapenee että kaartuu kuolainrenkaiden kohdalla. Pull back -kiinnitys sekä irroitettava alaturpahihna. Kaikki soljet ovat ruusukullan värisiä.
Settiin kuuluu pitävät grip ohjat stoppereilla. Myös ohjissa on ruusukullan väriset metalliosat. Poskiremmeissä piilosoljet.

Tsekkaa myös mätsäävä glitter-satulahuopa värissä ruusukulta kohdasta Liittyvät tuotteet!


Arvostelut 0 arvostelua