Tervetuloa Hevostellaan! Verkkokaupan tilausten toimituskulut 6,50, ilmainen toimitus yli 95 e tilauksiin!

Nopea toimitus 1-4 päivää! (Poislukien tilaustuotteet, joiden kohdalla toimitusaika lukee erikseen)

Hevostella syntyi rakkaudesta hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiin hevos- ja ponitarvikkeisiin. Aluksi valikoima oli melko pieni, mutta on kasvanut vuosien varrella ja kasvaa koko ajan edelleen.

Rakkaudesta pieniin, pörröisiin poneihin halusin alkaa tarjoamaan mahdollisuutta viettää synttäreitä ja pikkujouluja ponien seurassa! Katso alta esittelyt meistä.


Jenni

Olen reilu kolmikymppinen ikuinen hevos- ja ponihullu. Muutin Janakkalaan Hämeenlinnasta muutama vuosi sitten, kun halusin suomenhevostammani Stellan kotipihaan, ja Stellalle tietenkin kaveriksi ponin. 

Hevostella on tällä hetkellä sivutyöni, vaikka kovasti toivonkin, että siitä tulisi minulle jonain päivänä vielä kokopäivätyö. 

Asumme Janakkalassa, Turengin Tanttalassa pienellä tilalla, jossa asuu minun, ponien ja hevosen lisäksi myös kaksi koiraa sekä tallikissa. 

Mini-Me

Mini-Me on vuonna 2019 syntynyt valloittava shetlanninponitamma, viralliselta nimeltään Nanna's Violet. Mini-Me on aivan liian fiksu ja luonteeltaan hieman ilkikurinen (joskaan ei missään nimessä ilkeä), joten Mini-Men kanssa ei tule taatusti tylsää päivää! Mini-Me toimii ponisynttäreillä ja -pikkujouluissa talutusratsuna. 

Toivo

Toivo, eli tuttujen kesken Toivo Annikki, on vuonna 2022 syntynyt shetlanninponitamma. Toivo rakastaa hellyydenosoituksia ja ihmisiä (ja oikeastaan ihan kaikkea muutakin), joten Toivon ammatti onkin olla ponisynttäreiden ja pikkujoulujen väsymätön haliponi! 

Stella

Stella on vuonna 2014 syntynyt suomenhevostamma. Se on perusluonteeltaan kiltti, mutta reaktiivisuutensa vuoksi se ei sovellu asiakastyöhön. Stellan tapaat kuitenkin meille tullessasi ja iloisena se tulee sinua kyllä moikkaamaan.