Tervetuloa Hevostellaan! Verkkokaupan tilausten toimituskulut 6,50, ilmainen toimitus yli 95 e tilauksiin!

Nopea toimitus 1-4 päivää! (Poislukien tilaustuotteet, joiden kohdalla toimitusaika lukee erikseen)

PONISYNTTÄRIT

Miltä kuulostaisi ihanat ponisynttärit ystävien kesken maaseudun rauhassa? Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia synttäreitä Janakkalaan, Turengin Tanttalaan! Synttäreillä nautitaan ponien rapsuttelusta, harjailusta sekä tietenkin talutusratsastuksesta! Synttäriherkut nautitaan suloisessa Vaaleanpunaisessa kammarissa, jonka lämmön ansiosta ponisynttäreitä voi viettää myös syksyllä ja keväällä. Ponisynttäreiden paras sesonkikausi on huhtikuusta lokakuuhun, mutta mikäli synttärisankari vieraineen ovat säänkestäviä, järjestämme ponisynttäreitä ympäri vuoden! Huomioithan kuitenkin, että meillä ei ole maneesia, eli talutusratsastus tapahtuu aina ulkona. Talutusratsastuksessa ponin painoraja on 35 kg. 

Järjestämme ponisynttäreitä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Maksimiosallistujamäärä on 10 + aikuiset. 


Esimerkkihintoja:

Ponisynttärit 2,5 h omilla tarjoiluilla 100 e + 10 e per osallistuja. Voit tuoda omat tarjottavat, jolloin herkut ovat taatusti synttärisankarille mieleiset. Kertakäyttöastiat tulevat talon puolesta. Ponisynttäreihin sisältyy talutusratsastus, ponien harjailua ja rapsuttelua, valokuvausmahdollisuus ponien kanssa sekä Vaaleanpunaisen kammarin käyttö herkutteluun. Halutessa lisäksi mahdollisuus myös keppihevosratsastukseen!

Ponisynttärit 2,5 h tarjoiluilla 100 e + 15 e per osallistuja. Tarjoiluihin sisältyy donitsit, karkkia, sipsiä, poppareita sekä mehua. Lisäksi tietenkin talutusratsastus, ponien harjailua ja rapsuttelua, valokuvausmahdollisuus ponien kanssa sekä Vaaleanpunaisen kammarin käyttö herkutteluun. Halutessa lisäksi mahdollisuus myös keppihevosratsastukseen!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Ponisynttäreille voit lisäksi hankkia kakun sekä muuta tarjottavaa naapureiltamme Hakolan marjatilalta tai Heihu Oy:ltä. Voimme noutaa kakun valmiiksi, jolloin kaikki on valmiina, kun saavutte juhlimaan!

Lisämaksusta 7 e/osallistuja saatavilla myös yllätyspussukat synttäriosallistujille! Pussukka sisältää hevosaiheisia yllätyksiä sekä karkkia.

Synttärisankarille on mahdollista ostaa myös lahja Hevostellasta, ja se on täällä valmiina paketoituna odottamassa.


Talutusratsastaessa on käytettävä kypärää. Talon puolesta löytyykin säädettävä lasten kypärä kokoa 53-55.


Huomioithan, että asiakkaita ei ole tapaturmavakuutettu toiminnan järjestäjän puolesta. Ponien kanssa toimittaessa tapaturman riski on aina olemassa. Suosittelemme tapaturmavakuutusta.

Järjestäjällä on vastuuvakuutus, joka kattaa vahingot siinä tapauksessa, että vahingon syynä on järjestäjän tekemä virhe.

Räätälöidään teille juuri sellaiset ponisynttärit kuin haluatte! 

Varaa ikimuistoiset ponisynttärit joko sähköpostilla hevostarvikehevostella@gmail.com tai numerosta +358401989526. Samasta numerosta sekä sähköpostitse voit myös tiedustella lisää ponisynttäreistä.