Tervetuloa Hevostellaan! Verkkokaupan tilausten toimituskulut 6,50, ilmainen toimitus yli 95 e tilauksiin!

Nopea toimitus 1-4 päivää! (Poislukien tilaustuotteet, joiden kohdalla toimitusaika lukee erikseen)

PONIPIKKUJOULUT

Miltä kuulostaisi poniteemaiset pikkujoulut jouluponien seurassa maaseudun rauhassa? Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Janakkalaan, Turengin Tanttalaan! Voit tulla ystävien, perheen tai vaikkapa työporukan kesken nauttimaan ponien seurasta! Pikkujouluissa nautitaan ponien rapsuttelusta, harjailusta, ja otetaan tietenkin myös jouluisia kuvia ponien kanssa! Mikäli pikkujouluihin osallistuu lapsia, tarjolla voi olla myös talutusratsastusta, mutta nämä pikkujoulut sopivat erityisen hyvin myös ponimielisille aikuisille! Pikkujouluherkkuja nautitaan suloisessa, lämpimässä Vaaleanpunaisessa kammarissa. Pikkujouluihin voi yhdistää haluttaessa myös pikkujoulusaunan tunnelmallisessa pihasaunassa. Halutessa mahdollisuus myös keppihevosratsastukseen, johon ei ole ikä- eikä painorajaa!

Tilakapasiteetista johtuen maksimihenkilömäärä pikkujouluihin on n. 10 hlö. 

Esimerkkihintoja: 

Ponipikkujoulut 3 h omilla tarjoiluilla 120 e. Voit tuoda omat tarjottavat, jolloin herkut ovat taatusti mieleiset. Kertakäyttöastiat tulevat talon puolesta. Ponipikkujoulut sisältävät ponien harjailua ja rapsuttelua, valokuvausmahdollisuuden jouluisiksi puettujen ponien kanssa sekä Vaaleanpunaisen kammarin käytön herkutteluun ja muuhun pikkujoulutoimintaan. Halutessa lisäksi mahdollisuus myös keppihevosratsastukseen!

Pikkujouluihin voit kysyä tarjoiluja naapureiltamme Heihu Oy:ltä  tai  Hakolan Marjatilalta tai Voimme noutaa tarjottavat valmiiksi, jolloin kaikki on valmiina, kun saavutte paikalle.

 

Talutusratsastus pikkujoulujen yhteydessä 5 e per henkilö. Huomioithan, että meillä ei ole maneesia, eli talutusratsastus tapahtuu aina ulkona. Talutusratsastuksessa ponin painoraja on 35 kg. Talutusratsastaessa on käytettävä kypärää. Talon puolesta löytyykin säädettävä lasten kypärä kokoa 53-55.

 

Sauna 2 h pikkujoulujen yhteydessä +40 e. Nauttikaa pikkujoulusaunassa puulämmitteisen kiukaan lempeistä löylyistä!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Huomioithan, että asiakkaita ei ole tapaturmavakuutettu toiminnan järjestäjän puolesta. Ponien kanssa toimittaessa tapaturman riski on aina olemassa. Suosittelemme tapaturmavakuutusta.

Järjestäjällä on vastuuvakuutus, joka kattaa vahingot siinä tapauksessa, että vahingon syynä on järjestäjän tekemä virhe.

 

Räätälöidään teille juuri sellaiset pikkujoulut kuin haluatte!

Varaa ikimuistoiset ponipikkujoulut joko sähköpostilla hevostarvikehevostella@gmail.com tai numerosta +358401989526. Samasta numerosta sekä sähköpostitse voit myös tiedustella lisää ponipikkujouluista.